responsiiviset

Kotisivut Yritykselle

responsiiviset

Kotisivut
Yritykselle

Kotisivut Yritykselle

Responsiiviset

KOTISIVUT YRITYKSELLE

Crazy Studio suunnittelee, kehittää ja toteuttaa täydellisen paketin, jossa on kaikki mitä tarvitset, jotta saat oman online-liiketoiminnan käynnistetty sujuvasti. Toteutamme visuaalisesti näyttävät ja toimivat kotisivut, jotka kaappaavat käyttäjän kiinnostuksen ensi silmäyksellä! Suunnittelemme ja toteutamme myös Verkkokaupat, Sovellukset, 3D Animaatiot ja Mainosvideot, Mainosvideot ja Netti TV Mainokset.

KOTISIVUT ON YRITYKSESI
TOISET KASVOT

Nykyisin lähes kaikilla on pääsy Internetiin ja ensimmäisen kontaktin yritykseesi asiakkaasi saavat kotisivuiltanne. Käyttäjät etsivät palveluita sekä tuotteita verkosta ja vertailevat näitä keskenään, potentiaaliset uudet asiakkaat muodostavat mielipiteensä yrityksen kotisivuilta. Visuaalisesti näyttävät ja toimivat kotisivut kaappaavat käyttäjän kiinnostuksen ensi silmäyksellä. Kotisivujen kustannukset ovat lähes olemattomat myynninedistämistarkoituksessa.

Sisällönhallinta

HALLITSE HELPOSTI

Helppo sisällönhallinta antaa sinulle mahdollisuuden muokata sisältöä millä tahansa laitteella vain muutamalla klikkauksella. Wordin tyylisellä editorilla jäsentelet tekstin sekä tuot kuvia ja videoita helposti. Editori myös mahdollistaa koodin lisäämisen sivustolle, jos vaikkapa haluat lisätä YouTube videon sivustolle.